Årets Uppmärksamhetsvecka är här – hjälp till att uppmärksamma!

Nästa vecka, 6-12 oktober, infaller den årliga Internationella Uppmärksamhetsveckan för Alexanderteknik.

Under den här veckan kommer Alexanderlärare,-studenter och -älskare runtom i världen att uppmärksamma Alexandertekniken på olika sätt i syfte att sprida medvetenhet om denna fantastiska metod som fortfarande verkar lite i skymundan i världen.

Här i Sverige är vi inte många som arbetar med det och därför vill jag på detta sätt utmana er alla som tagit lektioner och upplever att Alexandertekniken har hjälpt er, att under den här veckan prata med någon/några i er omgivning, på er arbetsplats, med familj och vänner om Alexandertekniken och berätta om hur det har hjälpt er! Istället för att fastna i VAD det är – för det vet vi alla att det inte är så lätt att uttrycka i ord 😉 – berätta istället om hur det får er att må, hur det har hjälpt er. Det brukar vara lättare.

Under den här veckan kan dessutom alla som aldrig provat Alexanderteknik förut boka in en gratis provlektion. Lektionen måste bokas under själva Uppmärksamhetsveckan men kan tas fram till den 30/11 2014. Detta naturligtvis i mån av luckor i schemat. Först till kvarn.

Så om någon av dem du pratar med blir nyfiken och vill veta mer så kan du skicka dem till mig!

Let’s do this!

 

Leave a Reply